Sport

Lyžařský areál Nella – Bartošovice v Orlických horách – 200 m od penzionu
Horský areál Nella je umístěn v Bartošovicích, v malebném prostředí Orlických hor. Po celý týden od 9h do 16h jsou Vám k dispozici 2 vleky (400m – poma a 100m dětský – provazový). Navíc ve středu, v pátek a v sobotu od 18.30h do 20.30h je pro Vás připraveno večerní lyžování. Dole u vleku je možné zakoupit občerstvení a posedět u venkovních stolů s výhledem na sjezdovku. Zde se také lze připojit na wifi!
http://www.skibartosovice.cz

Ski centrum Říčky v Orlických horách
Areál se nachází na jihovýchodní straně vrchu Zakletý v nadmořské výšce 740 – 992 m nad mořem. Díky své nadmořské výšce, moderní lanovce, výhodné orientaci sjezdových tratí, jejich délce a rozmanitosti a systému technického sněhu se jedná o nejlepší středisko sjezdového lyžování v Orlických horách a jedno z předních středisek v České republice. Vrch Zakletý respektive křížení turistických cest Pěticestí, které je opodál, je zároveň ideálním výchozím místem běžkařů na celý hlavní hřeben Orlických hor.
http://www.skiricky.cz

Sportareál České Petrovice
Lyžařské středisko v Orlických horách, oceněné třemi hvězdami
poskytovaných služeb.Prioritou areálu je rodinné prostředí a příjemné zázemí.Je ideální především pro rekreační lyžaře,rodiny s dětmi a začátečníky. Naše sjezdovky se nacházejí v nadmořské výšce 650-740 m.n.mořem.Díky rozsáhlému systému technického zasněžování a orientaci sjezdovek k severu, umožňuje středisko kvalitní lyžování přibližně od poloviny prosince do konce března.
http://ceskepetrovice.com


Facebook: http://www.facebook.com/pages/Penzion-a-restaurace-Hru%C5%A1ka/248562975161309?s k=wall
Jazykové překlady:
Pozvánky:
Kontaktní formulář:
Pošlete nám zprávu pomocí KONTAKTNÍHO FORMULÁŘE.
Doporučujeme:
http://www.nasehory.cz/admin/files/vylety/1070/full_foto2_ico_nasehory.jpg
Lyžařský areál Nella – Bartošovice v Orlických horách
Ski centrum Říčky v Orlických horách
Dělostřelecká tvrz Hanička
Vodní nádrž Pastviny
Poutní místo Neratov
Kostel Nanebevzetí Panny Marie v Neratově
Sdružení Neratov www.kopecek.neratov.cz
Spolupracujeme:
Spolupracujeme s Rudolfem Jelínkem a Budweiser Budvar.
http://penzionhruska.cz/wp-content/uploads/23559.jpg & http://penzionhruska.cz/wp-content/uploads/budweiser_budvar_28193.jpg